Minőség – Fejlesztés – Innováció

 

A Cannaline egy teljesen vertikálisan integrált vállalat saját kutatási, termesztési és kitermelési részleggel, ahol a tudósok, a kendertermesztők és a lelkes alkalmazottak találkoznak egymással.
Cannabis sativa (kender) termesztése és feldolgozása optimális balti éghajlaton történik, EU-tanúsítvánnyal rendelkező magvakból (amelyek szerepelnek a mezőgazdasági növényfajok európai fajtakatalógusában), a 2002/53/EK irányelvnek megfelelően. A gazdálkodás fenntartható és hagyományos technikákat, például vetésforgót alkalmaz annak érdekében, hogy a talaj tápanyagban gazdag és így termékeny maradjon. A szuperkritikus CO2 extrakcióhoz a legmodernebb berendezéseket használjuk, amelyeket kifejezetten kenderhez terveztek. Ennek eredményeként kivonataink tiszták, és tartalmazzák az összes főbb kannabinoidot, terpént, flavonoidot, amelyek CBD-kivonatainkat olyan hatásossá teszik.
A gyártás és a töltés a GMP előírásainak megfelelően történik, ezáltal a termékeink biztonságosak, bármikor nyomon követhetőek és nem mellékesen nagyon hatásosak is.

  • Gyártó: Cannaline®
  • Kategória: Olajok, Cseppek
  • Termékek: Összes termék
enecta-cbday-plus