medihemp

NEM CSODASZER.
DE CSODÁLATOSAN SOKOLDALÚ.

 

A MEDIHEMP az egyik legmagasabb minőségű kendertermékeket állítja elő Ausztriában. A termékeik tiszta, természetes összetevőket tartalmaznak, termékfejlesztéseik ötvözik a modern kutatásokat és az évezredes ismereteket a kender sokoldalú és pozitív tulajdonságairól.

  • Gyártó: MEDIHEMP
  • Kategória: Olajok, cseppek
  • Termékek: Összes termék

A termesztéstől a késztermékig a legfontosabb szempont a minőség. Minden termékünket belső analízisnek vetjük alá és azokat külső laborok ellenőrzik és tanúsítják szigorú minőségi kritériumok alapján. Termékeink garantáltan mentesek a nehézfémtől, peszticidtől és minden olyan anyagtól, aminek semmi keresnivalója élelmiszerekben. Összes termékünk az AT-BIO-301 bio tanúsítással rendelkezik.

Természetből. Természetért.

 

Sokan mondanak sokfélét a kiegyensúlyozott táplálkozásról és egészséges életmódról. Mi csak egyet mondunk: fogyassz kendert! Mert sok minden megtalálható benne, amire testünknek tényleg szüksége van.

A Bio kender élelmiszerek telis-tele vannak értékes összetevőkkel, mint a jó minőségű fehérje, Omega-3 és Omega-6 zsírsavak, valamint sokféle vitamin és ásványi anyag. Nem csak testedet táplálják, hanem finom is.

És ha elszállt az erőd, a Bio kenderkivonatok segítenek a belső egyensúly helyreállításában. Természetes teljes kivonatként vagy finomított prémium kivonatként nagy népszerűségnek örvendenek a hétalvók és kipihent vezetők körében.