PB999903930

A magtól az asztalig. 100% természetes, 100% minőség!

 

A CannabiGold étrend-kiegészítők gyártója a lengyel HemPoland cég. A Hempoland volt az első cég Lengyelországban, akik engedélyt kaptak az ipari kender termesztésére és feldolgozására. A CannabiGold kenderkivonatok gyártását több mint 6.000 CO2 extrakciós kísérlet előzte meg. Az alacsony hőmérsékletű kivonatolás során a kannabinoid profil nem sérül, a kevésbé stabil vegyületek nem égnek oda és ebből eredően a kivonat színe gyönyörű aranysárga, íze pedig selymes lesz.

  • Gyártó: HEMPOLAND®
  • Kategória: Olajok, cseppek
  • Termékek: Összes termék

#zerowaste

Szárak, levelek, racemák és magvak – a kender majdnem 100% -a feldolgozásra kerül, így a keletkező hulladék mennyisége minimális.

A természettel összhangban

 

A HemPoland a kender iránti szenvedélyünkből jött létre. A Cannabis sativa L. az egyik legsokoldalúbb növény, amelyet Lengyelországban termesztenek. Magjai, szárai, levelei és gyökerei az élelmiszeriparban, kozmetikában, textiliparban, autóiparban és az építőiparban használt mezőgazdasági nyersanyagok forrásai. Természetes szövetségesünk a tiszta levegőért és a környezetért való erőfeszítésekben is.

2014-ben a HemPoland Lengyelországban elsőként szerzett engedélyt a kannabisz sativa termesztésére. Ugyanebben az évben megkezdtük a kitermelését is. Gyártóüzemünk Żuławy Wiślane-ben található, az európai kenderipar történelmi központjában, ahol folytatjuk hagyományát, hogy ezt az egyedülálló növényt a természettel összhangban dolgozzuk fel mind az emberek, mind a Föld számára.