Ismerjen meg minket

Cégünk már 2006 óta forgalmaz étrend-kiegészítőket és gyógyhatású készítményeket webáruházainkon keresztül, amelyek kínálatát a vevői igényeknek és a piaci trendeknek megfelelően folyamatosan bővítjük.

A CBDplanet.hu kizárólag CBD olaj tartalmú termékeket forgalmaz, amelyek rendkívül előnyösek lehetnek különböző, akár súlyos egészségügyi problémákra is. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a nálunk megvásárolható termékek kipróbálói és rendszeres használói semmiképpen se csalódjanak, hanem jó minőségű, ellenőrzött termékekhez jutva élvezhessék azok pozitív hatásait.

Küldetésünk az Ön életminőségének javítása

Célunk, hogy pontos és használható információkat kapjanak a leendő vásárlóink a forgalmazott termékekről, és a számukra a legmegfelelőbb és leghatásosabb terméket tudják megvásárolni.

Feladatunknak és felelősségünknek tekintjük, hogy a lehető legtöbb ember figyelmét felhívjuk szervezetünk endokannabinoid rendszerének fontosságára, és arra, hogy a kannabisz mennyire meghatározó szerepet játszik jóllétünk megteremtésében.

Kizárólag megbízható, nemzetközileg elismert gyártókkal állunk kapcsolatban, akiknek a termékei megbízható forrásból származnak, és megfelelnek minden előírásnak és uniós jogszabálynak.

Számunkra a minőség, a fogyasztók biztonsága és elégedettsége a legfontosabb!

  • Csak megbízható, legális forrásból származó termékeket árulunk
  • Az ország egyik legnagyobb és legkedvezőbb áru kínálatát nyújtjuk vevőink számára
  • Folyamatos akciók, állandó mennyiségi kedvezmények
  • Ingyenes házhoz szállítás, 15.000.-Ft feletti értékű megrendelés esetén
  • Rengeteg hasznos tudományos információ és aktuális hírek

 

Őszintén reméljük, hogy a vásárlása után jó tapasztalatokkal tér vissza hozzánk, és választ újra minket!