Szállítási módok:

A csomagod megrendelése során több szállítási mód közül is választhatsz.

A csomagokat a Magyar Posta MPL futárszolgálatával, vagy a GLS futárszolgálat segítségével juttatjuk el a megrendelőink részére.

A szállítási idő általában a csomag feladását követően 1-2 munkanap.

Kivételes esetben ennél több időt is igénybe vehet, de ekkor is maximum 4-5 munkanapot.

Házhozszállítás mellett kérheted csomagod Postapontokra (posták, Mol benzinkutak, COOP üzletek, csomagautomaták),

GLS csomagpontokra vagy csomagautomatákba is.

25.000.-Ft feletti rendelés esetén, a szállítás az egész ország területén ingyenes!

Fizetési lehetőség:

Utánvéttel (a kézbesítőnek kell készpénzben fizetni, illetve lehetőség van már bankkártyával történő fizetésre is) Utánvételi díjat egyik szállítási módnál sem számolunk fel, azaz szállítási díj részét képezi!

Banki befizetés, átutalás (normál banki befizetés vagy átutalás cégünk számlaszámára, a rendelés teljesítése az ellenérték beérkezése után történik)

Utaláshoz szükséges információk:

Üzemeltető neve: Varga Attila e.v.

Üzemeltető számlaszáma: 12067008 – 01843685 – 00100004  (Raiffeisen Bank Zrt.)
A megjegyzés rovatba ne felejtse el beírni a megrendelés számát!

A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód a banki átutalás, mely előre történik. Miután leadta megrendelését, Webáruházunk egy automatikus e-mail üzenetet küld az Ön által a megrendelés során megadott e-mail címre, amelyben az összes utaláshoz szükséges adat és információ (Webáruházunk számlaszáma, a megrendelés végösszege stb.) szerepel. Miután átutalta az összeget és az beérkezett számlavezető bankunkhoz, visszaigazoljuk a befizetést.

A díjbekérő kiküldését követően 5 naptári nap áll rendelkezésére a vételár átutalásához, ezt követően a rendelés, a vételár kifizetésének hiányában automatikusan törlésre kerül.

  1. GLS CsomagPont

– Több, mint 650 CsomagPont országszerte

– Csomag kézbesítése lakóhelyedhez, vagy útvonaladhoz közel eső csomagpontba

– Nincs hosszú sorban állás

– Általában hosszú nyitvatartási idő

– E-mail és SMS értesítő a kézbesítés várható időpontjáról

– Fizetés CSAK ÉS KIZÁRÓLAG banki átutalással (előre utalás) lehetséges

– További információ:  CsomagPont kereső

  1. GLS Házhoz szállítás

– Rugalmas házhoz szállítás

– Általában feladástól számított következő munkanap már Nálad lehet a megrendelésed

– Banki átutalás (előre utalás) fizetési mód is

– Utánvétes fizetési lehetőség bankkártyával is

– E-mail és kérés szerint SMS értesítő a kézbesítés várható időpontjáról

– Egyedi kívánságaid (telefonos értesítő, garantált másnapi szállítás, meghatározott napi kiszállítás stb.) a kosárfolyamat legvégén a Megjegyzés mezőbe várjuk!

A kiszállítás minden esetben a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. közreműködésével történik, munkanapokon és munkaidőben.

Szállítási díjak
Kosárérték GLS CsomagPont GLS Házhozszállítás
24.999 Ft-ig 1990 Ft 1990 Ft
25.000 Ft-tól Ingyenes Ingyenes

Webáruházunk jelenleg nem szállít csomagokat külföldre! Köszönjük megértésüket!

A csomagodról a futárszolgálatok ügyfélszolgálatánál tudsz érdeklődni:

GLS futárszolgálat: +36-1-802-0265 (csomagszám megadásával)

GLS On-line csomagkövetés:  Csomagkereső

  1. Magyar Posta MPL futárszolgálata

MPL Házhozszállítás

Normál kézbesítés formájában, amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük. Ebben az esetben a posta (MPL) a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Amennyiben nem találja a megadott címen Önt a kézbesítő ez esetben értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni. Ha második alkalommal sem jár sikerrel a kézbesítés ez esetben az értesítőn szereplő postán átvehető a csomag. Ha nem tudta átvenni a címen a csomagot, akkor 10 napig átvehető még a postán is. A kézbesítőnél már bankkártyával is tud fizetni.

MPL Postán maradó

Ez esetben Ön határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott postán érkezéstől számítva 10 napig.

MPL Posta Pont (MOL benzinkút és Coop ABC)

A küldeményét a választott MOL benzinkútra vagy Coop ABC-be küldjük amely fogad a postától küldeményeket. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott Posta Ponton 10 napig. A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában nyitva tart. A MOL és Coop PostaPontokon bankkártyával is lehet fizetni.

MPL Csomagautomata 0-24

A Magyar Posta legújabb szolgáltatása! Mostantól itt a legkönnyebb átvennie webes rendelésed! A lehető legdiszkrétebb szállítási mód. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából A posta SMS-ben és E-mailen is értesíti a csomag érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott csomagautomatából. A Csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors – a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Napi 24 órában állnak rendelkezésünkre. Ha utánvételes a csomag akkor KIZÁRÓLAG kártyás fizetése van lehetőség. A posta körülbelül 3 napig őrzi meg a csomagautomatában a küldeményt, amennyiben nem sikerült átvenni úgy beszállítják a postára ahol további 10 napig még átvehető.

Szállítás módja 0 – 24.999 Ft-ig 25.000 Ft felett
Személyes Átvétel Nincs Nincs
MPL Házhozszállítás 1990 Ft ingyenes
MPL Postán maradó 1990 Ft ingyenes
MPL Posta Pont (Mol benzinkút – Coop ABC) 1990 Ft ingyenes
MPL Csomagautomata 0-24 1990 Ft ingyenes

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Webshopunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással vagy bankkártyával kifizetett megrendelés esetében teljesít.

Fizetési módok:

Bankkártyás fizetés: Az MPL csomagautomatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni! A MOL és Coop PostaPontokon bankkártyával is lehet fizetni.

Utánvét esetén a megrendelés ellenértékét átvételkor a futárnál vagy a Csomag Pontokon egyenlítheted ki. Utánvételi díjat egyik szállítási módnál sem számolunk fel, azaz szállítási díj részét képezi!

Online bankkártyás fizetés (Barion) esetén a megrendelés leadásakor a bankkártyád használatával azonnal is kifizetheted a termékeket.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a Barion fizetési oldalára irányítunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Csak annyi a dolgod, hogy a fizetési mód kiválasztásánál az “Online bankkártyás fizetés” opciót választod, majd a Barion Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadod. A Barion VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi!

Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz!